måndag 29 mars 2010

Sjuk liten kille...


Hej Vänner!

Hoppas ni haft en riktigt skön helg!

Bloggandet har inte hunnit med den senaste tiden men nuså :)

Helg var lugn och mysig, vår lille kille har inte riktigt varit helt kry men har har varit ganska pigg trots allt. Igår åkte jag och lilla familjen på shoppingtur, vi köpte först en jättefin sulky till Noah. Det blev en BRIO Spin, så otroligt lättkörd jämfört med vårt gamla schabrak. Vagnen gillades skarp av en viss liten kille som numera älskar att åka framvänd och spana på allt kul som händer :)

Efter det åkte vi till Bauhaus och köpte en liten gräsklippartraktor till landet. Vi har dividerat fram och tillbaka senaste åren hur vi ska orka klippa hela gräsmattan men nu är problemet löst, jiho! Det följde även med en ölhållare så klippningen lär bli ett sant nöje för en viss person..hihi!

På eftermiddagen kom min syster med familj och hälsade på. Vi fikade och sedan åkte Piff & Puff (M & P) på spontanbio medan jag Mickan, Alice & Noah gick till parken.

Inatt har vi inte sovit många blundar, vår lilla skatt har varit vaken till och från hela natten. Jag vet inte om det är en förkylning, ont i magen, tänder eller något annat men frisk är han i alla fall inte. Idag blir det en lugn dag hemma.

Kram på er!

Inga kommentarer: