onsdag 19 augusti 2009

Skansen!

Hej på er!

Idag har jag, Noah, mina systrar och barnen haft en heldag på Skansen och spanat in en hiskeligt massa djur! Noah tyckte att fåren och grisarna var roligast, det var dem man kunde se på nära håll. Och låtsasgrisarna förstås som man till och med fick rida på. Jag gillade mest brunbjörnsbarnen som levde rövare i parken, de tjivades och stod på huvudet i en stubbe medan den andra lillbjörnen passade på att bitas i baken. Griskultingarna och vildsvinsbebisarna var helt okej de med där de löpte amok i hagen med svansen som spjut rätt upp i skyn!

Alice som slutat med napp sedan några månader passade på att lämna tillbaka sina sista "mappar" till det enorma nappberget, det gick smärtfritt men det var en annan liten hand som gärna ville roffa åt sig en eller två nappar ; )

Det var nog 7 år sedan jag var på Skansen senast men jag måste säga att trots priset (110 spänn i inträde, jag trodde det kostade typ 60) så var det absolut värt besöket. Kanske speciellt när man själv har barn och får uppleva deras glädje och iver. Jag tycker såklart synd om djur i bur men de har det i alla fall bättre där än på många andra ställen.

Ikväll har vi haft Linn på middag och tittat på bebisgrejer, hon är en av fyra av våra vänner som ska ha bebis i just december, hur sjukt är inte det? Helt klart kul med fler bebbar i bekantskapen i alla fall : )

Kram!

2 kommentarer:

Linn sa...

Ett stort tack för den goda middagen och för lånet av alla bebisprylar! Ju mer saker man samlar på sig och förbereder sig, ju mer vill man att den lilla filuren ska komma snart.

Noah var som vanligt urgullig!(men det vet ni väl redan)

Kram

Mitt vita hus på landet sa...

Tack själv, superkul att du kom förbi! Du har verkligen fått en fin bebiskula!

Vi ses snart : )

Kram!