måndag 17 augusti 2009

Linas möhippa!


I lördags hade vi möhippa för vår kära vän Lina som gifter sig i England om några veckor, det här var en rivstart av vad som komma skall kan man säga ; ) Dagen full med galna grejer och bus : ) Vi började med en stor och härlig brunch hemma hos Linas ena syster. Efter det var det dags för skytte, Lina fick testa att skjuta med 4 olika pickadoller och jäklar vad det small! Trots öronkåpor skakade hela rummet (vi var nere i en grotta)! Det var iallafall riktigt kul enligt Lina som fick en rejäl adrenalinkick!
Nästa aktivitet var stripaerobic men vi hade lyckats bli lite sena så Lina fick köra en egen show med instruktören och medan vi andra tittade på och diggade med. Lina fick ´swinging those hips´och det gjorde hon med bravur : ) Efter det var det dags för piff och skumpa och de rosa perukerna! Det blev många busvisslingar när vi sedan tog oss vidare till nästa aktivitet; Sakura.

Vi hann knappt komma in på Sakura för ens någon hade greppat micken, yihaa vilket drag det blev! Det var fullt ös från första sekund och det var nog ingen som satt stilla många minuter (möjligtvis under själva middagen). Efter 3 timmars röj gick vi vidare till Gallways där vi mötte upp det glada svensexegänget. Det var en sjukt rolig dag och en så otroligt kul gäng, jag ser fram emot England stort!

Tack Lina för fantastiska insatser och Hanna, Fia och Maria för allt fixande och alla ni andra som gjorde det till en kanondag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack igen för bästaste möhippan! :-) och vilka bra bilder!!! Ser verkligen fram mot bröllopet!
Kram Fia (systeryster)