onsdag 25 februari 2009

Jag och Mathias firar 3 år idag ♥


För exakt 3 år sedan träffades jag och min älskling Mathias på ett rätt komiskt och totalt oväntat sätt, snacka om ödet! Redan första sekunden jag såg honom kände jag något väldigt speciellt i hjärtat, hans utstrålning och hans fina stjärnögon gick rakt in i mitt hjärta : ) När jag gick och lade mig den kvällen hade jag Mathias ansikte på hornhinnan innan jag somnade gott och han var det allra första jag tänkte på den morgonen.

Första dejten drog jag med honom till en tapetaffär för att kolla fondtapeter till landet och andra dejten visade han sina kokkonster och lagade en romantisk middag med många glas rödvin till. När vi känt varandra i 4 månader flyttade jag in i hans ungkarslya och min första vecka som sambo stod jag i hans vardagsrum med målarpenseln i högsta hugg : )

Vi har sedan dess varit med om otroligt mycket under dessa år! Vi har varit på tre fantastiska resor till Thailand, USA, Karibien och Grekland, vi har förlovat oss utanför Mexicos kust och fått den mest underbara lilla son som har fört oss samman ännu starkare och som varje dag får oss att skratta hjärtligt!

Min lilla familj bestående av dig & Noah betyder allt för mig och Jag Älskar Dig djupt min "Tias" ♥

4 kommentarer:

Stora och små tankar sa...

Grattis GRATTIS Grattis GRATTIS!!!
Gud vad fint skrivet...man blir ju nästan lite rörd. Ni e sådana underbara människor och ni har fått den underbaraste lilla skruttunge till son. Jag är grymt solt för att få äran att vara lilla Noahs gudmor. Hoppas ni firar ordentligt ikväll.

Skål!
Puss o Kram

Mitt vita hus på landet sa...

Tack sötaste Vännen, du är en värdefull och oersättlig vän & gudmor!!! Ikväll ska jag och Mathias fira med gourmetmiddag, fiskgryta med saffran, aioli & kanske nåt halvt glas vin till; )

Pussar från oss! : D

Linis sa...

Stort GRATTIS på Er dag! <3

Klart ni ska fira, men varför bara med ett halvt glas vin ;)
Tur man kan pumpa ut ibland och få må lite gott själv också!!
Det är alla FAB mamas värda!

Njut av dagen!

KRAM från mig och Mini

Lina and Gary sa...

Stort grattis! :-) Vad roligt, kommer allt ihåg när ni träffades...hihi. Hoppas ni firade ordentligt! :-) Ni är jättesöta ihop och som Malin säger, har världens sötaste lilla skrutt. KRAM!