måndag 23 februari 2009

Landet!

Helgen på landet var helt underbar! Vi mös på isen, grillade korv, åkte skridskor och hann ta många promenader i snön! Mathias tog ledigt från jobbet idag (måndag) så vi hade en långhelg och hann ta det lugnt och verkligen njuta! Jag hann även pyssla lite på Ängshyddan vilket är väldigt rogivande. Jag la ett överkast över soffan och trots att det var lite litet tycker jag ändå att hela rummet kändes ljusare och finare! More to come : )

4 kommentarer:

Lina and Gary sa...

Ååh vad fint och mysigt det ser ut! Här i England har våren kommit, mina tulpaner och andra vårlökar har börjat sticka upp ur jorden och det är 13 grader varmt. :-) Är dock så otroligt fint när det är snö! Vi ses om nån vecka! KRAM!

Stora och små tankar sa...

Gud vad jag saknar Ängshyddan. det är ju så fint. Vad mysigt det såg ut med grillning på isen. Hoppas på att få komma ut snart...kanske med en viss liten filur :-)

KRAMIS

Mitt vita hus på landet sa...

Gud vad underbart att ni redan fått vår i England (jag är riktigt avis), jag bara väntar och väntar på att snön ska försvinna men just nu känns det som att det dröjer ett tag till, vill ju börja vårfixa & löka i rabatterna snart : )

Malin, jag hoppas mer än något annat än att du & prinsen kommer ut i vår/sommar & myser med oss på landet! Övervåningen står till ert förfogande (och ni andra är såklart hjärtligt välkomna ut ni med); )

Kramis!

Stora och små tankar sa...

Men vad du är söt!
Hihi...ja om det flyter på som det gör nu (peppar peppar) så kommer jag absolut ta med prinsen ut. Jag har pratat så gått om Yxlan och ditt underbara hus. Du vet att jag älskar ängshyddan och få spendera en helg med er och prisen vore helt super mysigt.

Seriöst, mysigt måste vara mitt nya ord....säger det hela tiden :-)

Puss o Kram