torsdag 26 februari 2009

Ny lägenhet + sjöutsikt = sant!
Jag och Mathias har äntligen köpt lägenhet, vi har nypt oss i armen flera gånger och insett att det faktiskt är sant! Vi har gått och kikat på nybygget på nordvästra Kungsholmen (Hornsbergs Strand) i över ett år och nu har vi hittat den finaste lägenheten man kan tänka sig som nu är VÅR!!!
Det är en 3:a med två balkonger, den ena in mot gården med morgon- och dagssol och den andra ut mot vattnet med kvällssol och med ett vackert burspråk intill. Balkongen är rakt ut mot vattnet utan något hus framför och en lång strandpromenad med badbryggor. Vi har dessutom en lekplats snett utanför porten där man kan sitta och tjattra med de andra föräldrarna medan kidsen leker; )
Lägenheten håller på att byggas nu så vi kommer att få välja alla tillval mm efter vägen och i april 2010 får vi flytta in.
Än så länge känns det väldigt overkligt med tanke på att det är lång tid kvar och vi inte ens vet hur lägenheten eller området kommer att se ut när allt är klart men magkänslan säger oss att det kommer bli vår drömlägenhet med allt vi någonsin önskat oss!
Och ja, inflyttningsfest kommer men det dröjer nog ett tag!

7 kommentarer:

Helene sa...

GRATTIS till nya lyan!! Låter som en dröm och med din touch och inredningsstil är jag övertygad om att lägenheten kommer att bli ljuvlig.

Linis sa...

GRATTIS till Er!
Det låter helt underbart, är så glad för Er skull och att det är så mkt roligt som händer nu!

Stor kram från mig och den lille

Åsa sa...

GRATTIS! Det låter ju helt fantastiskt. Det är underbart att flytta in i nyproduktion. Ha en toppen dag! Kramar //Åsa

Lina and Gary sa...

Stort grattis! Vad roligt, det kommer säkerligen bli en supersnygg lya med en massa fina saker! KRAM!

Zandra sa...

Åå vad roligt! Grattis!
Vi har precis bokat och köpt vårat nybygge :-D Vi får vänta till hösten/vintern innan vi får tillträde o de tycker jag e läääänge men ni får vänta lite till! Åå vad roligt!!
Ha en härlig helg!

hannahlinnea sa...

Grattis! Har själv precis flyttat in i nybygge och det är lite speciellt! Vet att du har något härligt att vänta på!

Kram, Hannah

Therese sa...

Va kul att ni ska flytta dit! Jag jobbar i närheten, så jag längtar också tills nya området är klart. Känns som att lunchpromenaderna kommer att få ett lyft:-)