måndag 27 september 2010

Ny muggar!


Hej söta ni!

Dessa fina muggar köpte jag i helgen, snygga att se på och underbara att dricka ur -perfekt för ruskiga höstkvällar...brrr!

Ikväll anlände vår första leverans av Linas matkasse, ser fram emot en vecka med easy cooking ;)

KRAM!

5 kommentarer:

Stora och små tankar sa...

Åh, vilka fina muggar.

Skall ni oxå köra på Linas Matkasse! Du får utvärdera det och åter komma. Jag och Marcus har nämligen tänkt på att testa det efter årsskiftet. Hans syster har testat och hon var nöjd.

Puss o Kram

Lina sa...

Oooh, vad är det för nåt? :-) P&K!

Mitt vita hus på landet sa...

Hej Girls! Kul att ni lämnar kommentarer:)

Första försöket med Linas matkasse var suuuper -ikväll blev det stekt spätta med potatis, dillsås och spetskålssallad -mycket gott! Nu har vi fyra spännande rätter kvar, får återkomma med omdöme ;)

Matkassen måste vara världens bästa affärsidé, ingredienser (bara bra råvaror) inklusive färdiga recept levererat direkt hem till dörren och räcker till fem middagar. Absolut värt att testa om man vill spara tid & energi och samtidigt få middagsinspiration:)

Kram kram!

Lina sa...

Låter ju hur smidigt som helst! Dock får jag rysningar av spätta....hemska minnen från när jag var liten och obstinat och vägrade äta spätta (med stuvad spenat!) och mamma tvingade mig sitta kvar vid middagsbordet tills jag ätit upp!! Haha, usch, hoppas Noah inte är så pjoskig med maten som jag var! :-) XOXO

Stora och små tankar sa...

Så mumsigt det där lät. Älskar fisk...försöker få Marcus att äta mer fisk.

Men vad kul, jag måste få höra vilka mer spännade och goa rätter som ni får hem i eran kasse. Hur länge skall ni köra med detta?

Kraaaaam!!!