onsdag 31 mars 2010

Vimplar!


Dessa superfina vimplar har jag just klickat hem till lillprinsens blivande barnrum. Ni hittar dem på underbara nätbutiken www.juliasvitadrommar.se


Hej Glada!

Påsken närmar sig med stormsteg men här hemma ser det ganska dystert ut. Min käre sambo ligger däckad i magsjuka och vår skatt är fortsatt krasslig, vi får se om det blir någon tur till landet senare under helgen.

Igår upptäckte jag att Noah fått små blåsor kring munnen, på tungan och i gommen. Jag pratade med bvc och vår sköterska trodde att det var förkylningsblåsor, dvs inget farligt men det kan göra fruktansvärt ont för de små.

Därav förklaringen att Noah haft svårt att sova om nätterna, vårt lilla hjärta har verkligen otur med alla åkommor :(

Igår kom farmor förbi med en påskpresent till busfröt, han fick en jättefin fåtölj/stol i vitt som han blev helt tokförälskad i. Han ägnade resten av kvällen i stolen och skulle promt ha upp alla sina gosedjur sittandes bredvid honom, så sött! Idag har barnrumsinspirationen infunnit sig, vi vill flytta NU så vi kan börja inreda! Om exakt 19 dagar får vi se vår lägenhet för allra första gången då den skall besiktigas -nedräkningen har börjat!!! ;)

Ha en bra onsdag -snart helg!

Kram!

1 kommentar:

Stora och små tankar sa...

GLAD PÅSK!!!

Hoppas att ni kommer ut till landet trots allt. Kanske lite skärgårdsluft skulle göra gossarna gott!

Ha en underbar påsk finaste vännen!


KRAMIS o Pöss!