söndag 24 januari 2010

Veckorna som gått


Heej Vänner!

Det har varit tomt med inlägg de senaste veckorna men tiden har helt enkelt inte funnits till.

Hur mår ni?

2010 har så här långt känns som ett fantastiskt år, fyllt med energi och inspiration. Det känns otroligt kul att ha börjat jobba igen och den nya tjänst jag fått är precis det jag vill göra. Omställningen från att vara hemma till att jobba fungerade bättre än vad jag hade kunnat ana, visst har det känts tyngre att gå hemifrån vissa dagar men att komma hem till en överlycklig liten kille har också sin charm. Det bästa av två världar :)

Förra helgen var vi i Åre med jobbet och hann med skotertur upp på fjället i strålande sol, vi hade också maskerad och var med om massa andra galna grejer. Det var riktigt skönt att komma iväg men lika mysigt var det att komma hem till familjen, jag har ju trots allt aldrig varit borta så lång tid som tre dagar tidigare, hihi ;)

I fredags landade bl a en ny fåtölj i glasverandan, snälla pappa tog emot och såg till att allt kom på rätt plats, pappa undrade lite försynt (men dock inte helt obefogat) var för jag hade beställt en ny fåtölj till landet mitt i vintern?? Jaa, det kan man undra :)

Imorgon är det en stor dag för oss här hemma -lillen börjar nämligen på dagis! Mitt i allt har han dragit på sig en förkylning så vi får väl se om de portar oss de första dagarna... Håll tummarna för att allt går bra!

Njut av söndagen!

Kramar!

3 kommentarer:

Stora och små tankar sa...

Hoppas att allt gått bra med inskolningen för lilla skrutten. han e ju inte så liten längre. Börjar ju dagis....stora killen!

Hur är det med hans förkylning? Synd att det inte blev någon fika igår. Kan ni söndag denna vecka? Samma tid?

KRAM

Mitt vita hus på landet sa...

Inskolningen har gått kanonbra :) Noah har hamnat på en avdelning med 11 andra små kompisar i samma åldrar och hans tre fröknar är supergulliga (enligt M, hihi). Han var tydligen inte den enda som var snorig ;)

Nu ikväll har vi varit på sjukhuset och tejpat ihop lillälsklingen i pannan *snyft*, han ramlade rakt in i sängbordet när vi busade och fick ett litet jack, huu... Men allt gick bra, nu har han ett fågelplåster i pannan och verkar inte det minsta bekymrad som väl är.

Söndag passar bra, samma tid & plats? :)

KRAM!

Stora och små tankar sa...

Samma tid och samma plats funkar utmärkt! Då kommer vi.

Du kanske kan få träffa han ikväll om du kommer på fikat hos Fia. M's mamma fyller år och han skall hem till henne och fira. Hon bor i Täby och han kommer och hämtar upp mig sen. Skall lura in han en liten stund innan vi åker! :)


Puss o Kram