tisdag 15 december 2009

Ingen sol, inget Egypten...Hej!

Hoppas ni mår bra i snöyran.

Här hemma har vi det dystert och deppigt för tillfället. Jag har precis smugit mig upp från sängen med en febrig liten kille som legat klistrad mot mitt bröst. Efter två dagars hög feber och en ihållande krupphosta har vi bestämt oss för att boka av vår Egyptenresa som skulle avgått tidigt imorgon. Behöver jag säga att det känns mer än trist och att jag lider något enormt med vår lilla älskling som inte mår bra?

Jag och Noah var hos läkaren imorse för kontroll och fick läkarintyg. Det känns rent olustigt och oansvarigt att släpa iväg sin lilla kille i hans tillstånd även hur tråkigt det än är och vi hade sett fram emot den här resan så otroligt mycket.

Jag tycker mest synd om Noah som skulle fått slippa alla otympliga vinterkläder och kunnat springa nakenfis och plaskat i vattnet. Men men, det går fler tåg och definitivt fler resor längre fram. Huvudsaken är trots allt att vår kille mår bra och blir frisk, han är vårt allt och det viktigaste vi har.

Ta hand om er!

Kram!

2 kommentarer:

Lina and Gary sa...

Åh vad trist. :-( Som det ser ut nu kommer inte vi hem till julen eftersom kabinpersonalen ska strejka...och vi kan inte direkt missa vårt flyg till Thailand så det kanske blir en tyst jul i England, så himla tråkigt. Hoppas att Noah kryar på sig och att ni får komma iväg snart!! KRAM!

Lina och Vide sa...

Vad tråkigt att det inte blev nån resa.. men som du säger, det är ju viktigare att Noah är pigg!
Ni får ta nått längre fram istället.

Hoppas vi kan försöka ses nått snart, hur ser det ut för fröken Bergsten?

Stor krya på-kram från oss