tisdag 3 november 2009

En gång julsyndare...


...alltid julsyndare, eller? Jag måste erkänna en sak, jag har plockat fram årets första julpynt, en elljusstake som nu sprider fint och varmt ljus i köket. Jag tyckte allt kändes lite grått och trist idag men nu känns allt genast lite bättre.

Tack för en mysig lunch Malin, vår lilla bokmal har just korat ditt jobb till Sveriges roligaste arbetsplats, han skulle kunna vara där i timmar utan att tröttna! : )


Begreppet julsyndare myntades av mina kursare när jag pluggade i Växjö och hade lyckats äta upp tre chokladkalendrar innan jul. Är man godisgris har nöden ingen lag när suget faller på...

3 kommentarer:

Lina and Gary sa...

HA HA HA, åh det kommer jag ihåg!!! Godisråttan. :-) Men det får man vara, jag ska inte säga nåt som knaprade i mig min systers kalender för att sedan tejpa ihop luckorna i tron om att hon inte skulle märka något....OBS, jag var typ 5 år. :-) Hihi. P&K!

Mitt vita hus på landet sa...

Hi hi, som lillasyster (inklusive mig själv) har man faktiskt privilegiet att göra sånt ; )

Du var 5 år och jag...hmm, typ 22...say no more... ha ha!

P&K

Stora och små tankar sa...

Ha ha, det där kommer jag ihåg. Pratade med Madde i telefon och hon sa att just hade ätit upp kalender no 2...och dett var typ runt Lucia!

Fast en själv letar ju fortfarande efter julklapparna. Ha ha. Gjorde det ända till jag flytta hemifrån, dvs tills jag var 24 år!!!

Tihi.

Puss o Kram