torsdag 1 oktober 2009

Preparty!


Hej!

Om någon undgått det så fyller jag 30 imorgon fredag ; ) En liten hälsning här på bloggen tas tacksamt emot..hihi, det skulle göra mig riktigt varm i hjärtat!! : )

Ikväll har jag träffat några tjejkompisar och ätit middag på Primo i Vasastan, stället som har helt fantastiska stenungsbakade italienska pizzor. Ett par glas rödvin slank också ner! Egentligen träffades vi för att fira av Irena som dels börjar bli riktigt höggravid men också vemodigt nog flyttar till Örebro för att komma närmare familjen inom kort. Det kommer bli tomt utan dig här i stan gumman : (

Vi hade en mycket trevlig kväll och imorgon bitti ser jag fram emot att vakna till en ja-må-hon-leva-trudilutt och frukost på sängen : )

Tack för de superfina blommorna, de är så vackra här hemma!

Natti natti!

10 kommentarer:

Linn sa...

GRATTIS på 30-års dagen!Hoppas att du får myckt uppvaktning på din stora dag. Kram

Mitt vita hus på landet sa...

Åh tack snälla!! M & N har precis skrålat ja må hon leva och gett mig frukost på sängen så det känns som en väldigt bra start : )

Hoppas allt är bra med dig och magen :))

KRAM!

Stora och små tankar sa...

Ja må hon leva, ja må hon leva, Ja må hon leva ut i hundrade år.....ett fyrfaldigt levende för Madde....hon leve - HURRA HURRA HURRRRAAAAAAA...

Grattis sötaste och finaste vännen!
Ha en helt galet bra födelsedag!


KRAM

Mitt vita hus på landet sa...

Taaaack sötaste och tack för fin skönsjungning i luren tidigare!! : )

STOR KRAM!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen gamle dam ;)Välkommen in i 30+ klubben, klubben där tiden rusar fram ;)) / Rille

Lina and Gary sa...

Stort grattis sötaste!! Hoppas du får en toppendag och en massa fina presenter :-) Puss på dig och välkommen in i klubben! ;-)

Anonym sa...

Hip, hipp, hurra! Grattis kramar i massor! Hoppas att du får en fantastisk dag med vänner och familj. Och så ser jag fram emot att att fira dig snart! Kram Fia brown

Helene sa...

Stort Grattis på födelsedagen!!! Hoppas du har en ljuvlig dag, vädret är ju definitivt på din sida =) Många kramar tills jag får vara med och fira dig "live"!

Mitt vita hus på landet sa...

Åh vad ni är rara, tack finaste vänner!!! Nu ska jag & M korka upp bubbel och äta en lyxmiddag! : D

Puss på er!

Åsa sa...

Grattis!!! STOR KRAM