söndag 25 oktober 2009

Malins 30-års fest!

Söta födelsedagsbarnet till vänster!
Hej!

Hoppas att ni haft en skön helg!

Vår helg har varit händelserik. Helgen började med att vi fick besked att våra vänner Oscar & Linda fått en liten son. Han ska heta Gabriel och är en underbart söt liten kille med mörk kalufs! Stort grattis till er!!!

I lördags åkte jag och mina killar till Åkersberga för att fira Malin på kvällen! Noah fick vara hos mamma medan vi roade oss med våra vänner.

Festen var riktigt lyckad, vi var ett glatt gäng som trängdes i Malins mysiga lägenhet. Vi fick god mat, dricka och såklart sköna beats som lockade upp en skara dansanta gäster : ). Förutom att Malin fick en massa fina paket fick jag också present, en superfin virkad korg i vitt, fylld med en massa bra saker från Helene, jag blev så himla glad eftersom jag gått och suktat efter just en sådan korg men aldrig vågat ge mig på hantverket. Tyvärr har jag inte kameran hemma men bilder kommer inom kort! Vi hade en riktigt rolig kväll hos Malin, tack för ett hejdundrande kalas, det finns nog inget som slår en äkta hemmafest! : D

Idag är det dags för mig att vara kulturell, om några timmar ska jag iväg och se Killinggänget på Dramaten med mamma och mina systrar. Hoppas att jag inte somnar ; )

Stor kram!

1 kommentar:

Lina and Gary sa...

Åh vilken härlig fest! :-) Hoppas allt är bra med er! Kramis!!!