torsdag 17 september 2009

De första stapplande stegen!


Hej på er!
Äntligen har vår lilla kille tagit sina första steg, debuten skedde redan innan ett års ålder men det går fortfarande rätt stappligt och liknar mest en liten pingvin som är ute på hal is ; ) Noah sade också sitt tredje ord imorse "macka", kan bero på att det matmässigt är storfavoriten just nu! 1 år är verkligen en otroligt mysig ålder, från bebis till att bli mer och mer en egen liten individ. Vår son är glad nästan hela tiden, pussas och kramas mycket och kan faktiskt vara helt nöjd med att leka själv då och då. Jag är väldigt glad att jag får vara hemma ett tag till.
Idag är det tvätta, packa och handla det sista inför England som gäller. Vi ska också hinna skriva avtal med vårt byggbolag, final copy! Outfiten inför bröllopet är så gott som klar sånär som på några smågrejer : )
Idag är det verkligen helt strålande väder, vi har just varit ute på en helt fantastisk promenad så passa på att ge dig ut om du har möjlighet.
Må så gott!

2 kommentarer:

Malin sa...

Vad roligt att Noah har börjat gå!Leah går nu också. Visst är 1 år en mysig ålder! Känns som de förstår så mycket. Ha en jätteskön resa! Kram Malin : )

Mitt vita hus på landet sa...

Åh vad roligt att Leah också går, de ser så charmiga ut när de tultar fram med blöjhäng! : )

Ha det bra ni med och hälsa familjen!

Kram!