tisdag 15 september 2009

Amerikansk veranda!



Obs! Bilderna är lånade!

Hej!
Visst är hösten en skön årstid? Kyligare men inte kallt, stjärnklara nätter och äntligen tid för rejälare kläder, boots, stövlar, en sjysst höstjacka. Här hemma värdesätter vi numera att krypa upp i soffan huller om buller med varma filtar, tända ljus och mysa. Själv ser jag hösten som en väldigt lugn och harmonisk årstid där många aktiviteter byts mot att vara hemma, kura och samla energi.
För min del för lugnet också med sig drömmar och tid att planera inför framtiden. Nästa sommar känns trots allt inte alltför långt bort : )

Jag och Mathias har i ett par års tid pratat och fantiserat om en stor och rymlig veranda där vi kan äta middagar och umgås med vänner och familj på landet. Själv drömmer jag om en amerikansk variant, ni vet en sådan man ser i filmer med hänggungor som ser så otroligt behagliga ut att man kan sitta där dag som natt.

Att drömma, längta och vänta kan vara jobbigt ibland, men visst är det väl en del av charmen som gör oss mer mänskliga och ödmjuka?
Kram från en liten och en stor förkyld!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tips! WINSOME säljer kvalitetsfönster från Amerika. Bla spröjsade skjutfönster som skjuts vertikalt upp och ner. Kontakta via mail:
malin@winsome.se