tisdag 3 februari 2009

Idag börjar budgivningen!
Idag är jag pirrig! Igår var vi på andra visningen på den lägenhet vi är intresserad av och blev ännu mer övertygade om att här kan vi tänka oss att BO! Det är mycket jobb men lägenheten passar oss perfekt med möjligheter att göra helt öppen planlösning, balkong i söderläge, garage i huset och dessutom dagis längst ner i huset, tänk vilken dröm att hämta och lämna utan att behöva bylsa på en massa kläder *lyx*. Vi har redan börjat fundera på val av golv och färger/tapeter...hmm, det gäller bara att ha is i magen och hoppas att vi vinner budgivningen. Det är ju annars rätt typiskt mig att måla upp en massa bilder och sedan kanske vi inte ens får lägenheten, men man måste också våga tro och hoppas att den kan bli vår! Det var iallafall inte någon rusning på visningen och de flesta såg nog bara en massa jobb och rätt sunkig möblering gjorde inte saken bättre.
Jag håller er uppdaterade om vad som händer under dagen!
Kram så länge!
Obs! Bilderna är endast inspiration för eventuell framtida inredning : )

6 kommentarer:

Helene sa...

Spännande! Keep me posted. Jag ska hålla alla mina tummar för er!!

Malin & Leah sa...

Hur går budgivningen? Jag och Leah håller tummarna! Lycka till! Kram!

Mitt vita hus på landet sa...

Vad söta ni är (ni längtar väl förstås till en stor inflyttningsfest..hihi). Vi lade första budet igår (under utgångsbudet med tanke på läggans skick) och mäklaren ringde aldrig tillbaka igår. Han hör nog av sig idag med vidare info!

Kram!

Linis sa...

Något nytt?
Önskar Er all lycka till!!

..och JAA vi är sugen på inflyttingsfest!! fniss :)

KRAM

Malin sa...

Gud vad spännande!!! Som Hellan skrev, keep me posted! Har ju sett bilderna på lgh:en och den har all potential. Och vet ju hur ni vill ha det så det kommer att bli hur tjusigt som helst!

Och ohja....klart man längtar efter en inflyttningsfest ;-D

Kram!

Lina and Gary sa...

Åååh vad spännande!!!! Hoppas att ni får den! Får verkligen hålla oss postade här borta i London. :-) Inflyttningfest tackar man ju inte nej till. ;-) KRAM!