söndag 1 februari 2009

Helgen & Lottas 30-års fest!

Jag hittade bara en gammal bild på mig och Lotta, en bild från festen kommer inom kort!

I lördags hade jag, Mathias och Noah en riktig mysdag, vi strosade omkring i kvarteren och shoppade lite på rean. I vanliga fall är det ju rätt dyra grejer men flera butiker har just nu 50% rabatt så vi gjorde några riktiga fynd. Innan jag skulle iväg på 30-års kalaset gick vi till ett italienskt hak och åt varsin stenugnsbakad pizza, mycket gott!

Innan vi drog till Lotta mötte jag upp Malin (som numera är en läcker brunett) & Helene hemma hos Helene för att spana in hennes nyfixade kök, det var riktigt snyggt i temat bubbelgum! Verkligen en rosa dröm, me like alot!

Vid halv åtta kom vi till Lotta & Johns lägenhet och runt 25 personer hade samlats där för att överraska Lotta som var glatt ovetande om kvällens suprise party! Lottas John hade fixat och donat och gjort en höjdarkväll för vår 30-åring, Lotta blev riktigt tagen på sängen! Det var mycket trevligt folk, gott vin och fina snittar, tack för en trevlig fest!

Idag, söndag har jag & Mathias varit på visning här i birkastan på en lägenhet som vi faktiskt ska buda på! Det var en trea på 88 kvm med burspråk och balkong, MEN lägenheten är inte i något vidare skick (förutom badrummet som är helt nyrenoverat) så om vi blir de lyckliga ägarna har vi bestämt oss för att lägga nytt golv i hela lägenheten, måla om helt och sätta in nytt kök. Lägenheten hade absolut potential att bli riktigt mysig trots att huset är från 80-talet. Håll tummarna!

Efter visningen åkte vi direkt ut till Åkersberga och lunch med mamma, Kenneth, Mickan, Pelle & Alice och kollat på kort från mamma och Kenneths Indienresa!

Kramis!

2 kommentarer:

Linis sa...

Helenes bubbelgum kök skulle man vilja se bild på :)
Lät himla läckert! hihi

Hoppas allt är bra med lilla fina familjen!
Nu får tiden gå så att ni kommer upp någongång, det ska ju bli grymt kul!
Har iaf bokat in hotellfrukost på Hotell Knaust innan ni åker hem på söndag! Malin gillade idén.. hoppas du också gör det!

Stor Kram och Puss

Mitt vita hus på landet sa...

Åh vad mysigt med lyxfrulle innan vi åker på söndagen, superbra idé!!! : )

Nu är det inte långt kvar tills vi kommer upp, 2 månader går fort och din söta lilla mage kommer hinna växa på sig mkt tills dess ; )

Puss å kram, vi hörs snart!