fredag 9 januari 2009

Projekt make over!


Mathias tycker att jag har alldeles för mycket tid när jag går hemma och skrotar hela dagarna (med all rätt), och eftersom jag inte gillar att bara rulla tummarna har jag påbörjat några småprojekt. B la att göra om vår hall hemma och fixa till salen på landet som inte särskild ombonad och mysig. Jag hittade dessa två överdrag på Bemz.com. Tanken är att det ska vara vita golv, två vita Ektorp fåtöljer (stora), ljusgråa fårskinn och en vit fotpall (Ektorp BROMMA).
Så, vilket överdrag tycker ni är snyggast? Jag vill ju helst ha vitt men det är så opraktiskt.
Det första överdraget heter "Cloud Grey" och det andra "Paler Grey". Bemz har en uppsjö av olika modeller men dessa tyckte jag var finast.
Kram!

5 kommentarer:

Malin sa...

Åh gumsan. Vad lustigt. Det är är dom samma som jag står och velar mellan till min soffa och fotölj. Jag lutar åt den som heter pale grey, tror jag den hette. Så det är snygga färger du har valt gumsan. men jag tror att den gråa skulle passa utmärkt. Sen med dina vita kuddar till - ursnyggt!!!

Vilken sät bild på min lilla gudis, han e en liten pussgurka!

Puss o Kram

Mitt vita hus på landet sa...

Verkligen lustigt att du också funderat på samma färger, jag har iaf beställt fem färgprover från Bemz idag så det är lättare att se! Ikväll ska jag och M åka och köpa en vit fotpall (Ektorp BROMMA) som vi ska ha på landet. Blocket är bäst ; )

Pussis!

Lina and Gary sa...

Jag håller med Malin, den gråa är nog snäppet vassare! Och sen med vita och gråa kuddar, eller någon annan accentfärg. Just nu har vi turkos som accent färg i vår bruna soffa, piggar alltid upp! Sen såklart har vi ju två väldigt vita fyrbenta saker som passar utmärkt i soffan. ;-) Vad kul att ses snart, måste bli en promenix och lunch när jag kommer hem, jag kan underhålla dig på dagarna! :-) KRAM!

Mitt vita hus på landet sa...

Bra att ni är överrens om färgen, själv börjar jag fundera på om inte vitt kanske är bäst ändå? Det går ju att bleka med klorin om det blir smutsigt... Turkost är en väldigt fin accentfärg! Lina, du får lägga ut lite bilder på bloggen så man får se hur ni har det därhemma : )

Det ska bli så kul att ses snart (och framförallt fira din 30-års dag!!!) Jag & Noah lajjar gärna med er på dagarna, cant wait!!! : D

Kram!

Linis sa...

Båda var fina! Beror på hur du har i övrigt!
Den översta passar bäst om du har tex fattigmanssilver, grått fårskinn och silverspeglar tex.

Den nedersta tycker jag också är jättefin.. MEN.. tycker nog att den översta har en mer "lantlig touch" och visst är det du är ute efter ;)

Lycka till vännnen! *kramar om*