torsdag 20 november 2008

En lusekofta till den lille!


Idag fick Noah paket på posten (har aldrig fått så mycket paket å grejer som när vi fått bebis), i paketet låg en liten stickad kofta från min moster, tack söta!

Ikväll kommer mamma på besök med en sångbok till lillen eftersom den enda visa jag kommer ihåg är imse vimse spindel och den blir lite tråkig i längden:-) Noah älskar när man sjunger och ligger och skrattar och gör små kuttrande mysljud trots att min stämma inte är den bästa..hihi. Jag har bakat en skinkpaj som mamsen och jag ska mumsa på!

I veckan har jag varit och fikat med Malin & lilla sötnosen Leah, jättemysigt! Vi hittade ett kanonbra "mammafik" på Odengatan Café W. När jag kom hem igen var jag dessvärre helt genomfrusen (det ösregnade och jag hade inga bra kläder) så när jag kom hem slockande jag i sängen och kände mig hängig, febrig och misstänker att jag fått mjölkstockning, inge kul alls:-( Men, idag känns det bättre så imorrn blir det fika med Oscar och sen ev afterwork med jobbet!

Kram!

1 kommentar:

Leah Wissing sa...

Hej gumsan! Tack för trevlig fika! Hoppas du mår bra nu. Jag fick också mjölkstockning när Leah var en månad, verkligen inte kul. Hög feber och kunde knappt ta mig ur sängen. Men det försvann på två dagar. Ha en riktigt skön helg och hälsa familjen! Kram Malin & Leah