fredag 24 oktober 2008

Finally Friday!

Igår var jag och lillfamiljen och hälsade på småkusinerna i Åkersberga, Kenneth fyllde år igår och hela familjen var där, jag smuttade på mitt första glas bubbel på många många månader och njöt av varje liten sipp, men ett halv glas var helt perfekt för att göra mig nöjd! Imorrn åker Kenneth till Bora Bora för att segla i Söderhavet i 3 veckor, fatta vilken drömresa, åh jag är så avis!!!

Nu har jag äntligen köpt en mjölkpump och kan börja pumpa ur så Mathias kan ge lillprinsen mat om mamsen ska iväg på galej :-) Vi ska köra test ikväll och se om det funkar bra med flaska, håll tummarna!

Resten av helgen är det fullt upp, imorrn på dan ska vi hem till Irena och Fredrik på fika och kolla in deras nya lägenhet och imorrnkväll ska vi bort på middag (och då får vi äntligen tillbaka vår kamera som jag har saknat enormt mkt). På söndag ska vi ut till Åkersberga och fira Malins födelsedag, det blir spännande att se vad Leila slägt hop för godsaker ;-) Själv får jag varken äta choklad eller mjölkprodukter för att se om Noah får lite mindra ont i magen så jag får väl smaska på något annat istället, lite trist men inget att gnälla över:-/ Vårt lilla älsklingshjärta har iaf inte kolik vilket känns helt underbart!!!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, till middag blir det baconinlindad kycklingfilé med klyftpotatis, sen Idol såklart!

Massa kramar!

1 kommentar:

Linis sa...

Puss och Kram vännen, saknar dig! :)