torsdag 11 september 2008

Proppen har gått!

...slemproppen alltså! Hur mysigt låter det? :-/ Det är iaf ett tydligt tecken på att förlossningen närmar sig, men man kan inte säga om det kommer att starta om en dag eller 3 veckor...idag är det iallafall 15 dagar kvar till utsatt tid. Varje kväll när jag går och lägger mig undrar jag om det ska sätta igång just "inatt", nu längtar vi så mycket efter vårt lilla pyre och hoppas att vi snart får träffa vår lilla bebis.

Idag lunchade jag med Lotta och fick en uppdatering på hennes och Johns bröllopsplaner! Datum, kyrka & lokal är spikat och det blir i början av sommaren. Bra att veta då vi kommer att ha barndop i sommar och jag vill varken missa Lottas eller Linas bröllop (Lina, hör av dig när ni har ett datum så kan jag planera lite)!! :-)

Min chef sa till mig idag att "det kommer att bli så tomt utan dig Madelene", hur glad blir man inte av att höra det? :-)

Nu är det dags att garnera mina kärleksmums!

2 kommentarer:

Lina and Gary sa...

Åhhh vad spännande!!! Kommer bli världens sötaste lilla knyte ni får! :-) Vi har faktiskt spikat ett datum nu, iaf till 99% och det är den 19:e september! KRAM!

Linis sa...

Nu närmar det sig gumman, jag väntar med spänning här uppe i norr :)
Du glömmer väl inte att sms:a lilla mig hihi ;)

Stor kram