måndag 19 april 2010

Helg på landet


Hej bloggvänner!

Hoppas ni haft en skön helg och att ni fått njuta av den ljuvliga solen! Jag invigde helgen med en tjejmiddag hos Helene, vi hade en kanonmysig kväll hemma hos henne med supergod middag och gott vin. Riktigt kul att träffa tjejerna, det var alldeles för längesen!!

I lördags åkte jag och killarna ut till landet och hade några helt underbara dagar i skärgården. Jag vårstädade hela nedre botten på grus och råttlortar och planterade fina vita penséer och satte på fram- och baksidan.

Noah fullkomligt älskade att vara där, han njöt av att bara vara och tultade nöjt runt och tittade på när vi klippte sly och krattade löv. Åh, jag längtar redan tillbaka!!!

Idag är jag ledig på förmiddagen, snart är det nämligen dags för oss att bege oss iväg för att titta på vår lägenhet som skall besiktigas, gissa om jag håller på att spricka av nyfikenhet? ;)

Ha en tokskön vecka!

Kram!

1 kommentar:

Stora och små tankar sa...

Hur var det att se lgh:en???
Jag e tok nyfis!

Vad söt han e lillfisen. Näst nästa helg så åker vi ut....håller på att ragga bil! Tyvärr kan vi inte ta M's servicebil ut :-( men ev så kan vi lånas mammas. har messat Reje och chattat med mamma på fejjan. Så håll tummarna.

Pöss o Kjam