måndag 1 mars 2010

MåndagHej Vänner!

Jag kikar in som hastigast innan det är dags att hoppa i bingen, man är knappast någon nattsuddare numera :)

Dopet igår var en riktigt lyckad tillställning! Prästen var milt sagt inte som man tänker sig en präst, han hade stor blingblingklocka i guld och i alla fick stå med framme vid dopfunten när det var dags för lilltjejen att få vatten på huvudet. I slutet av dopakten gick han runt och skvätte vatten på alla oss gäster, några fick sig några rejäla stänk, hihi.

Efter akten bjöds det snittar och fika hemma hos Anna & David (som för övrigt bor i sessans eventuella blivande boning på Djurgården, jag förstår att det är just det huset hon vill ha då det är makalöst fint med ett riktigt guldläge vid vattnet). Tack för en kanonmysig dag!

Idag har Mathias & Noah varit på fjärilshuset och tittat på fåglar, fjärilar och fiskar. Det första Noah sa när jag kom hem från jobbet var "pippia" och det upprepades cirka 25 gånger innan läggdags ;) Besöket verkar bestämt ha gått hem hos lillprinsen :) Vår lilla kille sa också ett nytt ord dagen till ära; "älskar dig"...han är verkligen det goaste som finns vår fina lilla skatt.

Ha en bra start på veckan!

Kram!

Inga kommentarer: