torsdag 25 februari 2010

För exakt 4 år sedan......träffades jag och Mathias för första gången, det var lycka med stort L. En kvart räckte för att jag skulle känna mig helt såld och jag tror att det var ömsesidigt ;)

Ja, på den vägen var det :) Under våra fyra år tillsammans har massor hänt, vi har skrattat och gråtit ihop, varit på fantastiska resor tillsammans, vi har renoverat och gjort landet till "vårt", vi har köpt vår första drömlägenhet ihop och lärt känna våra fina familjer och det bästa av allt, vi har bildat en egen liten familj och fått den mest underbara lilla son man kan tänka sig.

Idag är våra band starkare än någonsin och jag är glad för varje dag vi har tillsammans (även fast jag alltid kommer att reta mig på smutsiga strumpor i soffan, hihi).

Tack för att du är den du är älskling, jag älskar jag dig av hela mitt hjärta!

Din M.

5 kommentarer:

Lina and Gary sa...

Snyft. Så fint. :-) Kommer ihåg när ni hade eran date och stackars Matthias mötte mediaklanen för första gången, måste ha ärrat honom för livet. ;-) P&K

Anonym sa...

Mitt älskade hjärta som har gett mig dom bästa fyra åren i mitt liv! Du har också gett mig den största gåvan man kan få i livet!! Jag älskar dig och min lilla familj mest av allt i livet!! Saknar er mer än ord kan beskriva!!

ER M

Stora och små tankar sa...

Åhhh så fint...jag blir så rörd! Snyft! :)
Ni är dom finaste...och vilken söt liten kis ni har fått. Min sötaste lilla gudson. Kommer ihåg när jag träffade Mathias för första gången. Madde, du hade en tjejmiddag i din lilla lya i Åkersberga och när alla hade åkte hem så fick jag sällskap ner till tåget och där stod Mathias med sin sportbag och väntade på dig..gulle!!!

Puss på er!!

Lina and Gary sa...

Ja ni har verkligen världens sötaste kis, kommer bli en heartbreaker. :-) Får se till att få en liten girly girly som Noah kan flirta med när det är dags. ;-)

Mitt vita hus på landet sa...

Tack söta ni för de finaste kommentarerna, de värmer i hjärtat :)

Och ja Lina, jag håller alla tummar jag kan på att få se en liten supersöt "mini-Lina" i framtiden? hihi :D

Lots of love!