söndag 21 februari 2010

Brunch vid ÖsterskärHej Friends!

Hoppas ni haft en skön helg och att ni inte frusit om tossingarna :)

Det är helt galet vad mycket snö det kommit, Mathias var tvungen att ägna en dryg halvtimme åt att skotta fram bilen när vi skulle iväg, hualigen!

Vår helg har varit lugn och skön, precis lagom när förkylningseländet inte vill ge med sig och vi fortfarande känner oss lite krassliga...

Vi har i alla fall fått lite gjort, i lördags var jag och killarna på stan och köpte nytt köksbord till lägenheten, vi tittade också på nya köksstolar och för att ge en liten vink på vad valet föll på kan jag säga att nordiskt möter fransk industridesign, bilder kommer i maj så ni får hålla er till tåls några månader till :)

Idag har vi varit på brunch vid Österskärs Havsbad med hela min familj samlad, 12 personer. Vi hade några riktigt mysiga timmar i vacker miljö alldeles intill ett snöbelagt hav och supergod mat, kallt, varmt och våfflor med sylt och grädde, mums!

I övermorgon åker Mathias iväg på konferens en vecka igen så jag och lillplutten får snällt klara oss själva några dagar, sista långkonferensen sen kommer han ju att vara hemmapappa i sex månader :)

Ha en fin kväll!

Kram!

3 kommentarer:

Stora och små tankar sa...

Vilka underbara bilder!!!
Vem är det Mathias brottar ner??
Pelle?

Ses på fredag!

Puss o Kram

Mitt vita hus på landet sa...

Jadu, gissa vem... ;)

Pelle såklart!!

Ja vad myyyys vi ska ha på fredag :D

P&K

Lina and Gary sa...

Härliga bilder, ser sådär krispigt ut så man vill nypa er i kinderna. :-) P&K