lördag 30 januari 2010

Vårlängtan


Hej på er!

Underbart med helg, eller hur?!

Idag har vi hängt i pulkabacken, det blev aldrig någon tur till badet men vi hade kul ändå och fick friska och rosiga kinder på köpet. När lillen tog en tupplur i vagnen passade jag och Mathias på att gå till vårt stammisfik och luncha, tänk vad lat man blivit när man inte ens orkar röra sig utanför kvarteret ;) Jag handlade också vita tulpaner och några nya växter att pryda fönstrena med.

Trots vårt vita landskap känns det faktiskt som om våren närmar sig, längtan efter våren är onekligen stor för min del och huvudet är fullt sysselsatt med att planera kommande projekt på landet. I glasverandan ska vi fixa iordning en läshörna för sommarens lugnare dagar och golvet ska vitoljas/laseras, sedan har vi några fönster och annat som behöver göras iordning. Alla volontärer med kryp i fingrarna tas tacksamt emot, mat och husrum är självklart inkluderat ;D !

Bilden på verandan togs sist när vi var på landet, det börjar snart bli dags för en tur dit :)

Ikväll blir det Robinsonfinal!

Kram!

2 kommentarer:

Stora och små tankar sa...

Klart jag hjälper till....det kliar i mina fingrar att få komma ut och fixa o dona och hjälpa er med det som behövs.

Längtar efter att det kan bli varmare så man kan komma ut och mysa på Ängis....vin, god mat, lugnet...åhhh kan det bli vår nu!!!


Kram Wåhlan

Mitt vita hus på landet sa...

En helg i vår är GIVET, självklart är M också medräknad! :)

Så snart det blir liiite varmare kan vi börja planera en helg men april/maj kommer att fungera utmärkt! Tycker också att vi kör en favorit i repris med tjejhelg längre fram!:D

Ses imorrn, kram!