lördag 21 november 2009

Tiden!


Bild från www.anskuskammare.se


Hej!


Hoppas att ni passar på och njuter av det fina vädret, äntligen har solen vågat sig fram efter månader av frånvaro, tänk vad lite som behövs för att känna lycka : ).

Veckan har gått rasande fort, jag och Noah har hunnit med en visit i Åkersberga med ett mysigt lunchbesök på Växthuset och igår träffade vi några av mina blivande kollegor för en trevlig lunch och lite jobbskvaller ; ).


Idag har vi shoppat inför kvällens inflyttningsfest hos våra goda vänner. Vi passade även på att köpa två jättefina stora lyktor till vår nya lägenhet dit vi flyttar i början av maj nästa år, det närmar sig : ). Tänk att ha möjligheten att stå i köket och blicka ut över vattnet, se båtar puttra förbi utanför, skåda himlen och alla dess skepnader och kunna gå ner och ta ett dopp innan frukost om somrarna. Det kallar jag lyx och det bara pirrar i magen när jag tänker på att det snart blir verklighet!


Ha en trevlig lördagskväll!


Många kramar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och så mycket spontanfika:) Ha en toppen helg! Kram Fia

Mitt vita hus på landet sa...

Ja, verkligen, nästan varje dag hoppas jag..hihi ; )

Tack än en gång för en supertrevlig middag! Vi blev helt begaistrade av er otroligt fina och mysiga lägenhet, längtar tills vi bor ett stenkast från varann : )

Kram!