torsdag 26 november 2009

Anledning att fira!Hej!

Hur mår ni? Själv har jag återigen åkt på en förkylning och känner mig hängig och tung i huvudet, det blir väl så när man hänger på öppna förskolan med alla snoriga ungar ; )

Igår fick vi det glada beskedet att Noah har fått förskoleplats på vårt förstahandsval f r o m januari/februari nästa år, jippie! Det är ett nybyggt dagis i Hornsberg, jättemysigt, fräscht och med gullig personal. Vi är så enormt glada och tacksamma för det, äntligen kan vi pusta ut -det är ju trots allt bara 1,5 månad dit!

Samtidigt börjar det också kännas väldigt vemodigt att sluta det här livet, graviditeten och mammaledigheten har utan tvekan varit den absolut bästa tiden i mitt liv. Jag tänker på det varje dag, jag är lyckligt lottad som har min underbara lilla familj som jag älskar över allt. Tack för att ni finns : )

Ha en mysig helg och första advent!


Kramar & kärlek!

4 kommentarer:

Stora och små tankar sa...

GRATTIS NOAH

Gud vad kul med dagisplats. Han kommer att stortrivas. och att det blev ert 1:a handsval osså.


PÖSS o KRAM

Anonym sa...

Och vi älskar dig världens bästa Mamma!!

Dina grabbar:-)

Malin & Leah sa...

Grattis till dagisplatsen!!! Vad skönt att ni dessutom fick ert förstahandsval! : ) Vi har dessväre inte hört ett knysst angående Leahs plats....bävar lite för att vi får en plats på andra sidan stan...

Hoppas du kryar på dig snart! Vi har också varit konstant sjuka i höst...såfort L varit på ÖF har hon dragit hem div virus...

Ha en skön helg och ge sötnosen Noah en kram från oss!

Kram Malin

Lina sa...

Grattis till dagisplatsen! Måste kännas skönt att få det man helst önskar. Vi har ett dagis utanför dörren som ser så mysigt ut som jag hoppas Vide kommer in på :)
Sånt betyder ju mycket, man ska ju trots allt lämna det bästa man har i någon annans händer.

Vad fint du fått på bloggen och ni har så vackert hemma. Vi bara måste ju ses snart!

Stor 1:a adventskram till Er 3 från mig och Vide <3