onsdag 2 september 2009

I en mammas liv!Hej!

Hoppas ni njuter av de sista soldagarna innan höstkylan smyger sig på : )

Vi har haft två härliga dagar och fått mycket frisk luft, hösten är en av mina favoritårstider då det infinner sig ett speciellt lugn i luften som jag gillar.

Igår mötte jag och Noah upp Helene, Malin, Malin vid Adolf Kyrka, vi satt på en parkbänk i solen och åt lunch, mysigt! Idag har vi flängt runt på diverse bebisaktiviteter, vi började dagen med öppna förskolans sångstund. Noah älskar sång och var lite modigare denna gång. Han vågade sig till och med fram till hemliga lådan och snodde en liten plastkrokodil som han nöjt satt och smaskade på resten av stunden. Efter lunch mötte vi upp mammagruppen (förutom en envis men dock väldigt trevlig pappa som alltid hänger med). Idag stannade vi kvar i Vasaparken för att låta bebbarna traska/krypa omkring istället för vår vanliga promenad. Noah drog genast iväg till fotbollsplanen med två utav småtjejerna, prinsen börjar redan forma sina intressen ; )
Ikväll har jag bakat en kladdkaka och snart ska vi krypa upp i vår otroligt sköna lånade soffa, äta kaka och kolla på dokumentären om Obama.

Puss på er!

Inga kommentarer: