torsdag 16 juli 2009

Underbara Pathmos!
Igårkväll kom vi hem från Pathmos, vi har haft två helt grymma veckor på den vackra grekiska ön och det har varit kanonmysigt att resa med Noah som varit på sin första utlandsresa. Han trivdes väldigt bra i den grekiska miljön med det barnkära folket som givit honom all tänkbar uppmärksamhet -allt ifrån ouzo till kindnyp! Första veckan var vi 13 personer (min och Mathias familj) och andra veckan var vi hälften kvar. Några bodde i Mathias mosters (heeeelt fantastiska) hus medan vi andra bodde på det lilla hotellet i hamnen.

Några nätter hade Noah tandkli och hotellägarinnan menade att bästa medicinen mot jobbig tandsprickning är att gnugga tandköttet med ouzo och gav oss gladeligen ett rågat glas med den laktitsdoftande smörjan ´only for Nooi´. Gissa vem som fick svepa den, hihi.

Sista natten och dagen var vi på Samos. Båtresan dit var en riktigt jobbig tur, det blåste rätt kraftigt och jag var en av många som satt helt likblek med en påse framför ansiktet, allt gick som tur var bra men det kändes som om marken gungade i två dagar efter : /

För lillkillens del har det hänt massor de här veckorna, han har lärt sig krypa riktigt bra och kan också stå på egen hand längre stunder, han har t o m tagit ett litet steg själv, gissa om föräldrarna är stolta ; ) Han säger dessutom mamma och varje gång smälter jag fullkomligt!!!
Imorgon fortsätter vi resten av semestern på landet och har ni vägarna förbi är ni hjärtligt välkomna att komma ut och hälsa på!
Kram och njut av sommaren!

1 kommentar:

Lina and Gary sa...

Åh vad härligt det ser ut! Ser ut som ni haft en riktigt bra semester!! :-) Puss!