torsdag 28 maj 2009

Mini-semester på landet!
Idag kom jag & Noah hem från en två veckor lång semester på landet, vi har haft det urmysigt!!! Datorn orkade jag inte släpa med så det har blivit glest med inlägg på sistone, nu är det dags att blogga ikapp.

Här kommer en liten summering av veckorna; Förra helgen hade vi 3-års kalas för Alice. Vi satt på altanen vid vattnet i gassande sol och åt jordgubbstårta, äkta sommarnostalgi! Den här helgen har vi haft Mathias familj på besök så det har varit fullt hus och många mysiga kvällar nere i Salen där våra nya EKTORP-fåtöljer har använts flitigt : ) Det var ganska ruggigt väder emellanåt men vi gjorde fyr i kakelugnen och svepte in oss i filtar för att hålla värmen medan grabbarna drog ut på fisketur. Snacka om att vi blev förvånade när de släpade hem en gammelgädda på 3 kg med munnen vidöppen, full med sylvassa gaddar, tänk att möta den i vassen, brrr!

Igår var mamma och hälsade på och hade med sig en massa godsaker som vi mumsade på. Jag har ätit rätt torftigt senaste dagarna så lax och färskpotatis var rena rama gourmetmaten för en utsvulten mage : )

Ikväll är vi hemma igen hos lillpappan som saknat oss jättemycket (med all rätt, jag hade inte klarat en dag utan vår lilla kille)! Ute regnar det och det är ganska mysigt att vara tillbaka i stan med hela lilla familjen samlad.

Hoppas ni har haft det bra!

Kram!

2 kommentarer:

Lina and Gary sa...

Låter som ni har haft det hur bra som helst, och det ser verkligen jättefint ut! :-) Hoppas ni mår bra och att flytten går bra! Ses om några veckor! Kramis!!

Anonym sa...

Madde, det ser verkligen helt ljuvligt ut:) Förstår att ni har haft en mysigt minisemster! Kram från Fia Brun