måndag 5 januari 2009

Gott Nytt 2009!

2008 var ett minst sagt händelserikt år! I början av året blev jag gravid och kort efter åkte jag och Mathias iväg på vår häftigaste resa där vi bilade i Florida i 9 dagar och sen klev på ett kryssningsfartyg som gled runt i Karibien i en vecka. På samma resa förlovade vi oss utanför Mexicos kust!
I somras hann vi även med en resa till Grekland och en helg 100 mil norrut för att hälsa på min släkt. Vi byggde ett helt nytt kök på landet som på håret blev klart, bara lite kakel fattades. Vi var på två fantastiska bröllop och fick vara med och dela våra vänners lyckligaste dag. I slutet av året hade min mage vuxit sig till en rejäl kula och 11,5 kg senare fick vi fick vi efter 9 månaders väntan äntligen träffa vår lilla underbara krabat.
2008 var med andra ord ett väldigt speciellt år i mitt liv och jag är övertygad om att även 2009 kommer bli ett fantastiskt år fyllt med roliga händelser, inte minst med alla 30-års fester som kommer avlösa varandra som när en annan byter småbyxor!
Gott Nytt År kära vänner ♥

1 kommentar:

Malin sa...

Gud vad fin din blogg blev. Tjusigt! Tack själv gumsan för jag fick vara med och fira in det nya året ute med er. Super mysigt. Visst är kameran grym. Vänta bara när jag har min digitala systemkamera....oj oj, då jäklar. Puss och Kram xoxoxox