fredag 22 augusti 2008

Födelsedagskalas!

På lördag fyller min underbara älskling år, lika mycket som bebben fyller antal veckor (guess how much?? ;-)) Imorrnbitti ska jag göra mysfrulle med nybakat bröd och sen ska vi en vända på stan för att äta lunch. På kvällen ska vi ha födelsedagskalas eller snarare middag, det blir trevligt! Ikväll blir det "till å" softa framför tv:n, vi ska hyra "PS. I love you" som jag har hört ska vara bra... På söndag ska jag lajja med Nanna som jag inte träffat på länge och som jag saknar jättemkt så det blir supermysigt!

Idag har jag haft en ruskigt sug efter drinkar, tycker att var och varannan kompis ska ut och svira och jag vill också!!! Just nu, denna sekund, skulle jag faktiskt (det händer inte så ofta) vilja byta bort min gravidmage för en kväll...nedräkning pågår. På tisdag är det exakt 4 veckor kvar -äntligen!

Puss å kram!

2 kommentarer:

Lina and Gary sa...

Åh vad härligt det låter med nybakat bröd! Du kan få baka lite åt mig med. :-) Hälsa stort grattis till underbare killen från mig och Gary, jag har nog klurat ut hans ålder, hehe. Gamle mannen. ;-) Ha en supermysig helg och klappa på maggen från oss! KRAM!

Malin sa...

Håller med Lina. Så go du är mot Mathias att fixa mysfrulle, hela dagen låter helt underbar.. Vad gör man inte för den gamle...he he.
Shit, bara 4 veckor kvar tills den lille kommer. Åh, vad jag läntar efter min lille kompis...jag är så nyfiken på den lille. KRAMIS